Tak... a teď nevím co komentovat... Asi všechno....
Básnička je skvělá, zvlášť když mám tu čest vědět, jak vznikla a Nút - tvůj veršovaný komentář mě hned po ránu vykouzlil úsměv :-)
26.03.2008 05:47:00 | Varda
V půjčovně andělů
se dnes dvě ženský bily
za vlasy se uchopily
smetákem se šermovaly chvíli
aby si pak v další chvíli
kafi spolu v klidu pily
tancovaly kolem metly
zpívaly si že jsou víly
když anděla úžasného
co hřeje hladí
na modrém nebi objevily
ted zpívají mu obě
díky tobě za tvé slunce
tak moc tě máme rádi..
děkujííí za básenku je nádherně hřejivá.. a moc se mi líbí a Vardě že umožnila mi nakouknout a půjčit si tvá křídla .. :o)
teda děcka ...takto mě rozbulet :o)
25.03.2008 21:42:00 | Nút