Senná
Anotace: babí jaro, nebo co..
podzimní jaro,
letní zima...
na stáro
chytla mě senná rýma
a tiše,
jemně,
-senně-
drmolí
že ve skříni
kabáty ožírají moli
a že já už ven vůbec nechodím...
že spokojeně sedím a zírám do zdi
že mi uletěly včely i drozdi
a že jsem drozda v životě ani neviděla..
že nevím kdo jsem...
a že jsem to nikdy nevěděla
nevědět,
nevidět,
neznat,
nežít...
hnít
a zahnívat...
kýchat,
smrkat
.
.
a senná rýma..
Přečteno 259x
Tipy 11
Poslední tipující: Churry, Petrik78, jára spots, Franti, isisleo, Psavec, Bíša, Wertlosigkeit
Komentáře (4)
Komentujících (4)