Pumičce

Pumičce

Anotace: On ví :D

Malá kuna běží lesem, nevnímá nic z okolí,
Ublížili kuně hodně, ale doufá, že to přebolí.
Když tu náhle na mýtince, vynoří se světýlko,
Už se neboj malé zvíře, už se neboj, kuninko.

Ostražitě přihopkala, s respektem Ho prohlíží,
Na začátku utíkala, dnes Ho denně vyhlíží.
Otevřel jí oči, ukázal jí svět,
Rozvinul jí duši, co byla posmutnělý květ.

Trpělivě čeká, proměna se blíží,
Po každém dnu s Ním, oči se jí klíží.
Tolik nových věcí, kolik denně vidí,
Ráda je má všechny, kromě dalších lidí.

Důvěru Mu dala, malá smutná kuna,
Změnila se tak, jak se mění luna,
Vykouzlil jí úsměv šťastný, optimismus v duši,
S ním už by se nebála ani někde v buši :P :D

Ví to Ona a ví i On, vzájemně si rozumí,
Znají se dost krátce, lhát si přesto neumí.
Pouhý pohled prozradí, co nemusí si říkat,
Jistota je tu, už nikam nechce utíkat.
Autor kuninka, 25.03.2008
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí