Koukám nahoru
Anotace: pocitovka - nic neřešící
Když se nebe obleče do pruhů,
krvavých sluncem a do šperků z oblaků,
když ve vzduchu dvouplošník nebeských tuláků
platí svým odletem další z mých dluhů....
Oblaka nad domy - drásaná věžemi
- míří si ve spěchu nad mořskou hladinu,
pozdravit srdečně tulení rodinu,
rozhoupat kocábky s bílými stěžněmi.
V nebi je dneska ples, tombola o ceny,
vstup pouze ve fraku a s platnou pozvánkou,
dámy ve večerním a muži s vázankou,
pozlátkem nebeským parket je zlacený...
Přečteno 328x
Tipy 14
Poslední tipující: pavlis, pejrak, Dota Slunská, Marfuša, Pišák, Severka, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)