Ferda mravenec
plést provazy z mravenců
pálit těm na konci hlavy
z obavy že se rozlezou
naučit se vázat smyčku
občas mě lano kousne když to spletu
nakonec to přece jen šlo
chce to cvik
a dost mravenců do začátku
je to pevné lano
unese třicetkrát víc než samo váží
Komentáře (1)
Komentujících (1)