Nejisté? Ano, to máš pravdu, ale teď už bude snad všechno v pořádku. Bude. Musí!!!
01.04.2008 09:57:00 | potuška
Když píšeš od srdce, vypadá to k světu. A tvoje srdce...? No, to je zřejmě kapitola sama pro sebe... (Rozhodně je dobré a zbytečně nejisté - toliko vím)
31.03.2008 12:24:00 | Lisa.Ginmi