Nevím, co dodat, básenka je to úžasná. Lehoučká, myšlenková, pocitová ...
26.03.2008 10:19:00 | NikitaNikaT.
...takový déšť je požehnání a ještě jak sebou nese tolik kouzelných slov , že tobě stačí natáhnout ruku a slova z toho deště pěkně uvít do věnce své nové básně .
Ono to umí málo kdo ...Je moc pěkná a má svůj náboj , co jí nenechá zahynout...Jirka
26.03.2008 10:08:00 | kavec