Anotace: ***
Souhlasím s NikitouNikou...odskočit si:). Život je boj a kdo nepoznal neštěstí, těžko by si potom vážil štěstí. Básnička je moc krásná a snivá...třeba takový svět někde je..
27.03.2008 17:24:00 | verunča
takové sny mívám stále,je to moc krásně napsáno ,vklouzlo to až do srdce
26.03.2008 13:18:00 | Belmon
Krásná básenka, plná emocí, tak silná a myšlenková ... až jsem se zasnila a trochu zamyslela ... mno, bylo by to krásný, ale, bohužel, to nende, pač bychom se neměli pro co trápit a znovu vstávat a bojovat a žít .... Nejspíš bychom neměli v co doufat, kdyby všecičko bylo OK, ale sem tam si tam odskočit, to by byla paráda.
26.03.2008 10:17:00 | NikitaNikaT.