Moje doména
Slyším nářek uprostřed ticha,
dvě srdce spolu - přesto však lichá.
Smutek, co visí na řasách,
vzpomínky schované po kapsách...
SLÍBENÝ cit,
ztracená scéna.
Jen prázdný byt,
toť moje doména...
Kafe na dva šálky,
PRÁZDNÝ cit.
Tichý nářek z dálky,
toť můj ztracený klid...
Přečteno 336x
Tipy 24
Poslední tipující: Martin Šimeček, Maxí, vodnař, Bíša, kroužek, Petbab, jedam, milan nov, labuť, Belmon, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)