Asi na těch koních něco bude...já je nikdy moc nemusela- snad z principu, že všechny holky jimi byly posedlý, všude všechno s koňma, až mi to lezlo na nervy...ale když jsem měla tu možnost vidět svět- jak taky ony rády říkaly- "z koňského hřbetu" , bylo to něco...supr. A možná je i malinko (ale jen MALINKO!) chápu;-)
26.03.2008 10:27:00 | Veru
Super,moc pěkné.Ale myslím,že mít čas a psát v průběhu
víkendu,mohlo být těch básní více.A krásných!Už se těším na vydání Tvé básnické sbírky!
26.03.2008 10:16:00 | Radouch
Žasnu, tiše si přemýšlím, jak ráda bych se projela. Básenka super!!! Udělala mi velkou radost. Koně já můžu.
26.03.2008 10:10:00 | NikitaNikaT.