...jak pochválit, aby to neznělo jako fráze...musíš mi věřit...je nádherná
04.04.2008 11:12:00 | Lota
Někdy jsou kostky naše, někdy cizí,
někdy je to jen klam, který zmizí... ;-)
29.03.2008 21:43:00 | Levandule
pozbíral co je třeba..
snad chtěl
vydělat na chleba..
od života dotal matu..
a od doktora..
meprobamatu..
všichni jsme vlastně kolektoři
co do svých ůtrob sbírky boří..
na sklonku všem..poprávu shoří..
na sklonku..bude krach..
ze sbírek zbude
prach
27.03.2008 09:01:00 | Bean
Hmmm...radši budu zticha, nebo zase řeknu nějakou pitomost. Souhlasím s ostatníma - dobrá věc, jdu o tomn přemítat ;-)
26.03.2008 15:53:00 | Chancer