Anotace: .....
Takhle bych to nikdy nenapsal.
To může být pochvala i nemusí.
Koho to zajímá.
Bla bla.
Líbí se mi jak píšeš. To jo.
04.04.2008 12:10:00 | smudlinek
Na plotně čaj z lysohlávek
mast z Muchomůrek zve k sabatu
na Petrových kamenech
touhu
rozdrobenou
v jiskrách
vyhasínajícího
krbu
co kdysi hořel …. plamenem,
plamenem zdánlivé
nesmrtelnosti …
než došla naděje a víra …
*
27.03.2008 14:47:00 | HarryHH