Růst nostalgického cítění
Anotace: můj svět se hroutí a já jsem zavalena jeho sutinami..
Mé myšlenky kvasí v nepohodlný žmolek,
jenž skvý mi jak dýka na mozku.
Minulost své triumfy tasí a já jsem hnisavý drobek,
hromádka zoufalství připomínajíc cosi, trosku!
Ani ladné krůčky tančícího psychiatra,
mi nepomohou ven!
Raději zavolejte pediatra,
jelikož černá mi sen!
Komentáře (0)