Anotace: Tohle asi od basniku bude vyzadovat velkou miru tolerance. Mne se to ale takhle libi.
tolerance není třeba. je to dobrá miniatura. díky přesně dodrženému počtu slabik se hezky čte, první nepřízvučná ve třetím verši je velmi příjemná. a ucelené jemné trojverší brilantně rozsvěcí "zašustí", které překvapuje a oživuje text. textík. mám miniatury ráda. a tvá má co nabídnout. (slovo kajky je skvostné.)
26.03.2008 21:15:00 | grygaruv atelier