PS : Lásko
Anotace: Pro nás....
Sbírka:
Láska
Pokulhávám osude,
nedržím s Tebou krok.
Jdu ulicí, kde nikdo
s nikým polonaze vypráví.
Nevěřícně hledím vzhůru,
po strmé vzpomínce
chci odpuštění.
Potkávám se s Tebou,
jsi zahalený
kdesi v mé vnitřní samotě.
Okraj prolínání,
mlčení do nitra.
Kultovní hra,
mistérie polomluvících odkazů,
nakombinovaná přehršel myšlenek.
P
Patrně proslzelá
S
Strnule samovolná
:::
L
Libovolně lichotná
Á
Autenticky agresivní
S
Sychravě smutná
K
Kajícně krutá
O
Odplouvající opravdu
/// NAVŽDY ///
Přečteno 429x
Tipy 49
Poslední tipující: Zlatičko, drsnosrstej kokršpaněl, Ctěný pán, Michelll, Erion Fate, rolon, Traci, Michal Kvido, Čarokrásná dívka od vedle, Barunka=o), ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)