Myslela jsem....
Anotace: A to byla moje nej chyba...
Myslela jsem,
že tohle mě přeci nepoloží na kolena.
Omyl,
zase pitomej omyl.
Myslela jsem,
že až přijde ten den tak s tím budu smířená.
Kecy,
jen přiblblý kecy.
Totálně mě to porazilo,
jak hurikán Katrina.
Polámalo mi to kosti,
a nechalo hnít mé tělo nad propastí.
Chtěla jsem se zvednout,
ale zjistila jsem, že tělo mě neposlouchá.
Duše v ledovém obalu,
tak sakra proč to tolik bolí?
Slzy,
jak děvky s roztaženýma nohama.
Říkaj co je se mnou,
zradily mě.
Bolí to,
strašně to bolí.
Plavat si na dně,
vždycky něco stojí.
V uších zní ten starý song,
co bolí to přebolí.
Kristepane! Jak takovouhle blbost,
někdo někdy mohl říct?
,,Je mrtvá život ji tím nevrátíš"
Jdi k čertu mami!
Copak nechápeš,
co pro mě znamenala?
Utápím se ve vlastním stesku,
nehodlám čekat až to přejde.
Nemluv...pst..
teď mluví ona..
Jen řečí, kterou znám já...
Přečteno 378x
Tipy 18
Poslední tipující: emi-lee, Oči, fuu, Norlein, Bíša, Lota, Danah, stmivani.na.lepsi.casy, Psavec, takova, ...
Komentáře (10)
Komentujících (8)