tak takové pocity, které jsi vmýsila do své básně, jsou mi více než známé...bohužel/bohudík, těžko říct, zdali je to člověku k něčemu dobré, snad pro posílení, při dalších krůčcích v životě...asi jo, asi je to i dobře, že se dostáváme do takových situacích, ve kterých se ukáže, jak se dokážem poprat s problémy a různými takovými obdobími, kterými po celý náš život procházíme...mohu ti jen poslat kousek síly a pevné objetí, a potom už si jen sednout tiše do koutku a v hloubi duše si přát, aby se ti povedlo, tyhle problémy překonat, a jít se vztyčenou hlavou dál...
myslím na tebe, beruško
26.03.2008 21:49:00 | 0-0