Blues pro Ernesta Hemingwaye
Zavřu oči
.
.
.
a je to jako když
Indigové domy se vynoří
z noci
slz
.............................
neumím totiž říkat
slova
která
nepoškrábou
rty
.................
daleko do tmy
půlnoc
v přístavech
Tvých dlaní
rozedírá vášeň
prochladlých
chodníků
chci ti
po páteři
proplout
řečí
kterou
ještě
neznáš
prorazit
nachvilku
zachutnat
lodním trupem
hvězd
..trochu mě do tmy
poškrábaly
ty
jeho
fousy
a vůně
Havany
na krku
Přečteno 421x
Tipy 20
Poslední tipující: Dis-Con-Nect-Ted, teranosaur, Bean, just me, Bíša, Renatka, Early Riser, HarryHH, její alter ego, hanele m., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)