Havárie
Jaro mrzne,
plive do korun
polosníh,
pololed.
Poledne zšedlo,
návěstí zbělela,
vichr klove
lomcuje kapsami
hluchých bilboardů.
Nám dvěma
něco začalo,
v poli u silnice,
kde vyfoukaný ozim
nevzešel.
A vozy,
jež jsme opustili,
klečely u krajnice,
zarostlé do sebe,
pokryté zraky
čumilů.
Protipádem
navzdory tíži,
naše cizí duše
pospolu k věčnosti
vyvýšeny smrtí
míří.
Přečteno 275x
Tipy 11
Poslední tipující: 0-0, kavec, Šerák, Psavec, Bíša, Belmon, maena, hanele m.
Komentáře (5)
Komentujících (5)