Nemám ráda noc
Anotace: Noční variace aneb už zas nemůžu spát :-/
Nemám ráda noc, když má nade mnou moc.
Když myšlenky se rojí, každá v plné zbroji,
připravené ubodat. Vyzývají.
Pojď si hrát.
Nemám ráda čas, kdy musím zas a zas,
v době kdy se mělo spát, sama sebe zvát
k soudu svědomí. Teď bolí vše,
co přes den nebolí.
Nemám ráda noční splíny, sama s pocity viny,
ublížení, nevděku schovávát se pod deku.
Žalobcem i obhájcem. Soudcem
v téhle noční době. Rozhoduji o všem.
O sobě i Tobě.
Nemám ráda stropu stíny, jež usvědčí mě hned z viny.
Pak odsouzeným z rána, stávám se sobě sama.
Dokonáno jest, teď odpykat svůj trest.
Přes den zas jak duše bez těla, za to,
že spát nechtěla.
Přečteno 375x
Tipy 15
Poslední tipující: Robin Marnolli, hostmen, Psavec, Mallerick, Bíša, S..a, WhiteSkull, labuť, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)