s vlasama
Anotace: no veselo mi nebylo, už je to lepší
svezený ke kraji silnice
teskně schoulený
v příkopu
u jámy sám
sleduji co kolem jezdí
kdo zastaví mi
čekám
zas o kus dál
opřený o šedivou zeď
kolem jen změť
a tříšť holá
ledová ochladlá voda
stéká
něco volá
nikam nejdu
nehledám hlas
pro sebe
potichu
s nohama nad zemí
počítám čas
ohnutý dopředu
hledím si na nohy
s vlasama hraje si vítr chladivý
s vlasama hraje si
s vlasama...
svezený ke kraji silnice
teskně schoulený
v příkopu
u jámy sám
sleduji co kolem jezdí
kdo zastaví mi
čekám...
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: janewe, Walentine, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)