Sázky na život
Teď …
topím se ve slově proč,
proč myšlenek v hlavě změť,
v srdci kolotoč.
To strach …
že přijde zklamání,
co lásku obrátí v prach,
hrůzu mi nahání.
Věřit …
v jiné nebo vlastní hrdost?
Každému stejným metrem měřit,
blbost!
Prohrála jsem…zas.
Výherce nechť si vyzvedne výhru…
prosíme včas!
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: Churry, Rbb, estrellita, Puck, Čarokrásná dívka od vedle, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)