O neútěku
Možná je u starých vášní,
vyčpělých, ošuntělých,
jedno tak bolestně zvláštní:
Vyprostit nedá se z nich.
A tak jsme ve starých vášních,
v duších nás zrezivělých,
placatí, ploší a strašní –
my postavy z podřadných knih.
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: S..a, just me, Šerák, smudlinek, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)