Dobrou noc
Anotace: přeje tvoje víla
Za okny sněhová vločka bílá,
píše elfovi malinká víla,
ať učení jde hladce,
ať v noci spinkáš sladce,
ať krásné sny se lidem zdají,
těm, co se mají rádi...
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Oťas
Komentáře (1)
Komentujících (1)