Obyčejná
Anotace: a další kousek =o)
Prý všechny cesty někam vedou,
Proč mě tedy k tobě nezavedou?
Chodím celé dny a prosím Boha,
aby na konci prašné cesty,
stál někdo jako ty.
S rozevlátými vlasy ve vánku,
které voní po troše heřmánku,
oči barvy modré,
ve kterých modrá je modřejší,
než barva moře.
S úsměvem obyčejné holky,
která umí péct třeba vdolky.
Nějakou takovou přál jsem si vždy poznat,
teď už vím, že našel jsem ji.
A k lásce své musím se doznat.
Komentáře (0)