Ostnatá poezie
Ruce popraskané Asi přílišnou
láskou k lidem...
nikdy jsem neviděla
Ginsberga
plakat
.
.
.
v podchodu
pod Národní třídou
přitom schovávat krásu
pod kabátem
promočeným
vlastní
duší
/tady je hovno platná
ta tvoje
agónie/
...............................
/I takhle nějak by se dalo psát
o Praze/
o tom že andělé
maj místo křídel
ostnatej drát
Přečteno 376x
Tipy 16
Poslední tipující: Stoneman, Skywalker, Noc17, Vlk v rouše, Bean, Lacosta1, Renatka, Bíša, Rayzz
Komentáře (3)
Komentujících (3)