Bárka
Můj osud jako bárka je,
plující po moři života.
Nikdy nevím, zda dopluje
a nebo jestli ztroskotá.
Bezpečí přístavu mě neláká,
když si vlnka s vlnkou hraje.
Mě láká cesta daleká
a dosud nepoznané kraje.
Baví mě v mlze hledat směr,
však když jsem u kormidla stála,
maják tam nebyl, bohužel.
A loďka ztroskotala.
Přečteno 308x
Tipy 19
Poslední tipující: Antares, 6thSun, Iva Borecká, vodnař, el viento, Romana Šamanka Ladyloba, j.c., a_tao, Pišák, danaska, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)