Halucinace ... z reality ..
.
Na plotně čaj z lysohlávek
a mast z Muchomůrek
zve k sabatu
na Petrových kamenech
Touhu
rozdrobenou
v jiskrách
vyhasínajícího
krbu
co kdysi hořel …. plamenem,
plamenem zdánlivé
nesmrtelnosti …
než došla naděje a víra …
------------------------------------
*- comment JirkaSovi ...
Přečteno 283x
Tipy 25
Poslední tipující: Marcella, Yolca, pavlis, smudlinek, WAYWARD, Alci, Elča, Žqáry, Mácha, cevert, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)