Beze jména...
Anotace: mnoo newím tohle vzniklo při hodině češtiny...:-D
Vyšla jsem ze tmy,
oči otevřela,
pořád je mi ,,zvláštně",
jako bych neviděla.
Neznám svůj život,
pomalu vstávám,
nejde to cítím,
jak znovu padám.
Volám o pomoc,
nikdo mě neslyší,
slyším že můj hlas,
je tiší a tiší...
Když oči se probudí,
vstát už je lehčí,
únava mě opouští,
i sílu mám větší.
Jak vůbec vypadám?
Jsem muž nebo žena?
Jdu cestou bosá,
smutná, beze jména...
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Lachailla, Charibeja, Morgenstern
Komentáře (2)
Komentujících (2)