Anotace: niektorí ľudia sa od tých ostatných líšia. Je to prekliatie aj dar...
Ano, taky patřím do těch "divných, odstrčených a nepochopených". A věř, vyhovuje mi to. Hlavní je, že jsem svá. A ostatní, co si říkají "normální", mi mohou vlézt na záda. :-)
20.05.2008 17:27:00 | Princezna.Smutněnka
Super! Vitaj v klube! ;-)
A tí "normálny" sú nám ukradnutý, nech sa ďalej utápajú vo svojej "úžastnej" normálnosti... Na nás sú prikrátky ;-)
29.03.2008 14:28:00 | Sarazin Faestred
To je dneska to nejhezčí co jsem tu četl.:-)
A že jsi jiná to neva, víš jak by byl svět nudný kdyby bylo všechno stejný?...
28.03.2008 18:53:00 | kouzelníček
nemá cenu někoho v sobě hledat, protože člověk se pro samé hledání sám přehlédne... a nemá cenu na někoho si hrát, protože každá maska stejně časem spadne... přesto: ať zvedne ruku, kdo s tím nemá problém; já tedy mám ruce dole :)
27.03.2008 21:34:00 | drsnosrstej kokršpaněl