Čas střední
Anotace: hvězdy nesvítí pro tebe, ale pro vás, i když se odráží jen ve tvých očích (manželské mezníky)
květinu ve váze
na klavíru
co doteď voněla
pro tvá ústa
pohlaď po jejích
okvětních vláskách
vyměň jí vodu
ať zdvihne znovu
v ústech smích
a v hebké prohlubni
znovu shoří láska
neměň ji za jinou
ty oči ti prominou
stíny temných trnů
pak ale zůstanou
.....
pospíchej už domů
Přečteno 293x
Tipy 16
Poslední tipující: a_tao, Raduzk, Danah, Psavec, vodnař, NikitaNikaT., mamina, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)