Zrození
Anotace: nic není tak jak má být, a zároveň má všechno svůj důvod...
Všechno má svůj důvod,
nic se neděje nadarmo.
Přistěhovalci tají svůj původ
a občanství mají zadarmo.
Každý je pro něco předurčený,
nikdo nemá právo svůj život si vzít,
protože lidé jsou si rovnocenní
a vždy se najde něco, pro co se dá žít.
Všude kolem nás,
v prostoru poletuje energie.
Se štěstím a radostí žije se lidem snáz,
nikdo nechce být tam kde smutek hnije.
Veškeré dobro i zlo,
na celém světě,
ani bez jednoho by to nešlo,
láska se nedá popsat v jediné větě.
Smrt je jediná jistota života,
nic není černobílé,
cení se každá minuta,
každý den a především krásné chvíle.
I přes všechna zklamání,
hluboko dřímá optimismus,
jednoho dne nás seznámí,
vyprchávající pesimismus.
A i maličkosti občas něco změní,
mohou být i důvodem,
pro zrození,
dítěte s neznámým původem.
Přečteno 557x
Tipy 2
Poslední tipující: jelinek8
Komentáře (0)