Jenom tak čmářu...
Jenom tak čmářu...
Tužka si volně
na papír kreslí..
Ze slov a vět..
To co si myslí
můj vnitřní tep..
Kam míří
náš divoký svět..
Kam teče voda
všech bublajících řek..
Kam vedou kroky
nekonečných cest..
Odkud a kam
slunce svítí..
A proč se v očích mých
teď slzy třpytí..
Proč duše má
je vysvlečená
a neví, kam
schovat má se celá..
Před ranou,
životem danou..
Co nechala ji
odporně nahou..
V srdečních rozvalinách..
V puklinách jistoty a smíchu..
Sídlí teď noční můra,
smutku a vzlyku..
.
.
Mávnutím proutku vyhnat tu černotu..
Dupnutím odehnat osudnou nahotu..
Nestát jak žebrák, bosí u plotu..
Najít zas štěstí a sílu k životu..
O tom teď čmářu..
Zaháním duševní nahotu..
Přečteno 349x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Čarokrásná dívka od vedle, 0-0, bělásek, zena, Lorraine, kavec, NikitaNikaT., Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)