Básničkou se line i řešení,jen ho dobře pochopit a nevzdat se.Rozum,nemusí vždy být nahoře.
03.04.2008 18:04:00 | s.e.n
Znám obraz mistra Schikanedra,
jen světlo lampy, jinak nic
a stěna domu černomodrá
němě zírá do ulic
V té ulici jsem Tě potkal,
gotika nám hrála rock,
z krčmy drsný zazněl vokál
strach měl zrychlit vágní krok
Oba dva jsme vyšli z rámu,
káva zavoněla z bistra,
myslím, že to bylo k ránu
a mimo obraz toho mistra
***
Jiří s.
28.03.2008 15:06:00 | j.c.
taky to chce odvahu.. pedál až na podlahu.. rozpitá světla.. se zaostřují
28.03.2008 09:25:00 | Šerpík 1