Nezodpovězené otázky
Anotace: Skokem po hlavě do černé díry nejistoty co bude zítra.
Zradil jsi i tu poslední nitku na mém těle,
pro chápavé úsměvy kamarádky,
pro plaché oči raněné laně,
pro ďáblovy pohledy a výzvy.
Zašlapal jsi do země nabídnuté odpuštění,
Protože nevěříš?
Protože jsi zatracen?
Protože nic neuznáváš?
Hledím do prázdna před sebou,
zkouším dát zítřkům nové obrysy.
Sama..
Sama, i když vedle tebe usínám.
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Obyčejný básník, NikitaNikaT., Belmon
Komentáře (2)
Komentujících (2)