O tom to bývá
Lechtivé otázky tlačí mě
v okolí krajiny
břišní
Zpytavé pohledy stáčí se
do očí
bližních
Zastav se podívej neuhýbej
přeci
jsme lidé různí
nejsme věci
Zahleď se do nitra třeba
i svého
zakaž si myšlenky
druhu zlého
Každý má v sobě
kousek dobra
jen těžké bývá
se ho dobrat
Přečteno 352x
Tipy 30
Poslední tipující: Severka, Štěpina G, jedam, PoeziGirl, Psavec, J.Švihovský, Vlk v rouše, En, kouzelníček, NikitaNikaT., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)