...je krásná...jak je možné, že jsem u tebe ještě nebyla???...tak jako v životě, člověk kouká dopředu aby mu nic neuteklo a míjí věci krásné, přitom se stačí porozhlédnout :-)
09.04.2008 19:57:00 | Lota
život sám je prstoklad a nás záleží jakou tóninou atóny bude znít.
Je moc hezká :-))
05.04.2008 22:19:00 | HannyJanny
život sám je prstoklad a na nás záleží jakou tóninou a tóny bude znít.
Je moc hezká :-))
05.04.2008 22:19:00 | HannyJanny
Danah, je to hezké, ale s tou poslední slokou Ti mocka nevím ... první věta supr, druhá mi tam nende ... nevím, co bych tam dala, po ránu, mi to zrovna nepálí.
28.03.2008 06:41:00 | NikitaNikaT.