ententýky
...
přepočítám
každou ze tvých řas
přilepím na ně
vteřinu ticha
mrholí
skořápka úsměvu
chvěje se v dlani
napořád
poločas vnímání
usnul kdesi v koutě
daleko je nebe
z nakreslených stínů
vůně tvých doteků
poletuje za víčky
a vítr....
pořád na útěku
krok za krokem
rok za rokem
směje se mi
lásko...
Přečteno 331x
Tipy 34
Poslední tipující: vodnař, s.e.n, drsnosrstej kokršpaněl, kravinec, dva, Bernardetta, Andee, Severka, Juan Francesco de Faro, Lenie, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)