Civilizace 2
Anotace: zase o divných lidech
Svobodně se pohybuji pouze dvěma směry
jako panáček po papíře
pták s amputovanými křídly
nevyspalé nepokorné zvíře
Vše co jsem řekl
bude jistě použito
netuším zda pro nebo proti
a není mi to líto
Krajina kterou všude sebou beru
se skládá z pohyblivých písků
inflace lásek je úměrná
výši finančních zisků
Svobodně říkám všechno
za co mi nenamlátí
je to zlozvyk z mládí
a nahoře se šklebí všichni svatí
Komentáře (0)