Píšu z fleku,co mě napadá
Anotace: Všechny své básně jsem ztáhla z netu. Teď vezmu sebe a kytaru a budu je zpívat světu.
Sbírka:
Směsice všeho
Máme poslání, Švihovský pane,
musíme rozeznít svět.
Je plno lidiček
žijících z básniček.
A když nebudou?
Co se stím naším světem stane?
Bude šedý,
bez pocitů,
lidé budou jen tahat drahé krámy
do svých bytů
a kdo má víc?
Ten, co ve svém přeplněném sídle
pro málo místa už nemůže bydlet,
nebo ten,co má málo místa
protože ve své duši,
pro ostatní radost chystá...
jen to jsem chtěla říct.
Můžeme brečet a řvát
jak nás nikdo nemá rád
a jak všichni milujou tebe...
stačí mít ráda sama sebe
Přečteno 459x
Tipy 13
Poslední tipující: Kateway, blue, Rbb, Fauna a Flóra, WAYWARD, Noc17
Komentáře (5)
Komentujících (5)