Souboj
Studené ráno,/mlha se zvedá/
slunce pomalu nad obzor vychází,
tu přijíždějí v kočárech,
dva mládenci,/přátele/
bohatí šlechtici,
každý má jednu pistoli,
/jedna kulka,jeden výstřel/
čestný souboj je čeká,
pro každého první,/poslední/
jsou pár metrů od sebe….
/hodiny tykají/
/vteřiny ubíhají/
za chvíli,
duel začne brzy…
/zrychlený dech/
/ticho kolem nich/
kdo vystřelí dříve,
kdo zasáhne,
kdo padne…
kdy však….
/rudá růže vzkvetne/
/na bílé košili/
kdo z nich přežije,
o dívku krásnou,
ucházet se bude,
co včera zahlédli na plese...
kdo z nich k zemi padne?
/láska tolikrát zničí přátelství,
mozek zatemní,
smrt přináší,/
krví svojí,zemi zalije….
Přečteno 268x
Tipy 14
Poslední tipující: Woski, Šerák, Bíša, Psavec, Princezna.Smutněnka, mamina, just me, sluníčko sedmitečné
Komentáře (1)
Komentujících (1)