Krása

Krása

Anotace: Umět se dívat na svět,ve zmatků dějů,dívat se jeho očima,dívat se prostě jinak..to je tvář krásy...

Krása je něha,krása je bolest,
Krása jsou slzy,když máš je komu dát.
Krása je hebkost,Krása jsou slova,
když chceš se ptát.

Krása je smutek,
Krása je dotek.
Krása jsi ty,člověče.
Krása je kytka,co kvete i ta,co uschne,
když voda k ní neteče.

Krása je radost,
ikdyž máš toho někdy dost.
Krása je v duši,
ikdyž srdce ti právě vztekem buší.
Krása je ve všem
a málokdo to tuší.

Krása je ve všem,
chápeš to,člověčě?
Pokud ji nevidíš,nevnímáš,
všechno Ti uteče...
Autor M3rryMarta Valenová, 28.03.2008
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenie, cevert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda pravdoucí, jen se podívat, pěkná věc 1*

28.03.2008 15:22:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí