Anotace: ........
...v labyrintech představ Tvých
se snílek rychle ztratí,
čím víc je noc prodlouží,
tím později den vrátí...
Krásné,probouzející fantazii.Líbí se mi,moc.
09.04.2008 10:57:00 | Skywalker
. . . struny noci zaměnil bych v lyru . . . a píseň klidné naděje a víry zazpíval bych hvězdám dírou v prorvaném sametu komnat ostrých hran . . . snad lépe zapět jim,než nahluchým . . .
02.04.2008 07:48:00 | rolon
Bolí, bolí, bolí.....jak já Ti rozumím, nejsme my siamská dvojčata? Ach jo, píšeš překrásně gratuluji...
30.03.2008 00:40:00 | Noc17