Vroucí tonoucí
Anotace: ..na každýho jednou dojde:)
Vroucí kapka v zemi ledu
nečekal jsem tvou návštěvu
oheň sálá pod hladinou
přišla na to, že mám jinou
elegantně plavu v tom
v porcelánu jako slon
ke lhaní mám malé vlohy
lež má stejně krátké nohy
s těmi těžké nadechnout
zmrzla kapka
padám hloub
Přečteno 496x
Tipy 10
Poslední tipující: Pevya, piťura, Tanzania, carodejka, Jessi.L, Čarokrásná dívka od vedle, labuť, come-past
Komentáře (3)
Komentujících (3)