Zrada
Anotace: I to se stává...
ON který dal mi život
otřel slzy
pak zabil mou víru
a roztrhal duši
ON žádá o mojí lásku
hledá spásu
a možná ještě více
... v mém klíně
ON touží...
hladí mé vlasy
líbá mou tvář
pokládá mi hlavu na polštář
JÁ křičím o pomoc
však nikdo mě neslyší
... je temná noc
nikdo tu zradu netuší
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: kudlankaW, nikoolkaaa
Komentáře (2)
Komentujících (2)