Nemám nic
Anotace: a přece všechno...jen stačí nabrat z jiného soudku a všeho krásného je přehršle:)
Nemám -
Nemám pro tebe vlídného slova
příjemné myšlenky
Jen černo-černá tma
na tvou adresu se
čas od času doručí
přisprostlý výraz
Nemám-
Jsi jen přežívající na obtíž
Jen bolavý úraz
Vnitřní krvácení
podlitina
hematom
Co tak vymyzet z planety
rozložit se na atom?
Nemám-
Respekt
Strach
Úctu
Nemám pro tebe
a tvou neskonalou hloupost
Nemám-
Promiň pravdu ale jsi
Tak hloupé individuum
že kdybys vypadlo z loďky
Netrefilo bys vodu
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: Woski, kouzelníček
Komentáře (2)
Komentujících (2)