Ústa si odpočinou
Anotace: není to nic úúúchylnýho :D
Upsaná duše ďáblu
Předchází tomu velkému plánu
Ovládnout svět.....
Nikdy jsem nechtěla!
Jen tu tak spisuji
Hlasitou hudbu ztišuji
Vlastně tak hlasitá není jen,
nechce se mi pro ticho chodit až ven
Obyčejné verše
pátečního večera
Ptáčkové na střeše
které jsem včera viděla
Dnes na televizi se dívat budu
Alespon na chvíli zavřu tu svou hubu :)
Odpočinek ústům dopřeju
Zítra zas celý den prosměju :)
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: Anewue, Bíša, jedam, mamina
Komentáře (4)
Komentujících (4)