Dívej se
Anotace: no tak koukej...
Dívej se lidem do voken
a uvidíš jim do duše,
ten, který z nich byl potopen
a vyplavat už nemůže.
Dívej se lidem do vočí
a uvidíš jim do bytu,
možná se to zejtra votočí,
vedle mě budeš sedět TU.
Dívej se na lidi
a uvidíš kam hledí,
ten kdo se bál
před tebou teď sedí.
Přečteno 495x
Tipy 47
Poslední tipující: Leedram, jarmil, Martas1985, Dejdarek, drsnosrstej kokršpaněl, Thesssinka, Lenni, F.i.L, Beepat, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)