Plamínek
Anotace: Zahleď se do tanečních pohybů svíce..
Jen poskoč a zatancuj mi
pro radost - záblesk v oku
mém abys prozářil noc v žhavé dny
půlnoční v krátkém shonu.
Kruť se do leva i do prava se kruť
na všechny strany prozařuj
své světlo.
Teplo vpusť na mou hruď,
barvy červánek a žár v celek skuj.
Tancuj, ale neodcházej a neskotač
na lukách a lesích našich kouzelných!
Jestli zanecháš černou zkázu, uslyšíš pláč
bolestný našich rukou lomených.
Sluha jsi dobrý, ale zlý pán
neradno si s tebou zahrávat,
proto si tě jako malý plamínek ohlídám
a rytmus tance ti budu udávat.
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Shnecek, Dilla, come-past
Komentáře (0)