Vyhozený slupky od banánu
Vyhozený slupky od banánu
Chci ukázat
jaká jsem
odhrnout závěs
slepit zrcadlo
přemalovat všechnu tu černou
Zařvat:
,,Hele, já jsem tady!"
A jsem to já...
Ukázat
i ty tlustý stehna
a okousaný nehty
a křivý zuby...
Natáhnout prsty
a žít
/Proč ne?/
Přečteno 272x
Tipy 15
Poslední tipující: Erion Fate, cevert, Pišák, Kanzy, Dračičák, Bíša, Lenie
Komentáře (4)
Komentujících (4)